Entrades Populars

01 d’agost, 2011

ARMIC distingida amb el Premi CQ 2011

L'Associació de Radioaficionats de l'ONCE, PREMI CQ MILLOR INSTITUCIÓ 2011.  

Els passats dies 11 i 12 de juny, es va celebrar la divuitena fira MERCA HAM RÀDIO, a Cerdanyola del Vallés . ARMIC, l'Associació de Radioaficionats Minusvàlids Invidents de Catalunya, va ser guardonada amb la més prestigiosa condecoració dintre de la radioafició : el Premi CQ a la millor institució de l'any 2011 per "la seva immensa labor divulgativa de la radioafició, especialment entre el col·lectiu de cecs de Catalunya " .

El jurat, compossat per reputados experts de la ràdio, va valorar algunes de les activitats organitzades per ARMIC, amb les quals ha dut la ràdio practicada per cecs als més emblemàtics monuments del nostre país com la Pedrera, la Sagrada Família, la Catedral de Barcelona o el Castell de Papiol. També ha participat en el bicentenari del naixement de Louis Braille, la cerimònia de Dedicació de la Sagrada Família amb la presència del Papa i de S. M. El Rei o La Marató de TV3 , entre molts altres actes .

El premi va ser recollit pel president de l'entitat Emili Llopart , de mans dels representants de CQ Radio Amateur. L'actual president de ARMIC va agrair el guardó i l'hi va dedicar especialment a Jaume Padullés i a Manel Dotu, històric president de l'entitat, recentment desaparegut. Dotu va deixar pràcticament concluída la nova seu de ARMIC dintre de la D.T d'ONCE Catalunya, tasca en la qual va rellevar el propi Llopart .

ARMIC té la seva seu en l'edifici de l'ONCE a Catalunya (Organització Nacional de Cecs d'Espanya), a qui ha d'agrair una vegada més el seu constant i total suport , agrupant a socis cecs i deficients visuals, a més d'un enorme grup de col·laboradors i simpatitzants.
La Fira va ser inaugurada per l'alcaldessa de Cerdanyola del Vallès, Carme Carmona, que va visitar el stand de ARMIC i es va interessar per la seva labor, al costat del Director de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya, Carles Flamerich. Un bon nombre de persones cegues, vingudes de diferents parts de l´estat Espanyol, van acudir a la cita, en la qual es va mostrar el nou conte sobre la radioafició per a la promoció de la mateixa entre els més petits.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada