Entrades Populars

20 d’abril, 2012

ARMIC Durà la Radioafició a la Tamborinada 2012

La radioafició, com hobby tècnic i científic, i especialment com especialment com forma d'inclusió, quan aquesta és practicada per cecs i deficients visuals o altres persones amb altres tipus varis de discapacitat, arriba una vegada mes, a la festa de la Tamborinada, repetint així la seva presència a La Festa mes sonada de Barcelona.

La Tamborinada, que celebra aquest any les seves 35 edicions, se celebrarà el pròxim dia 20 de maig en el fantàstic marc del Parc de la Ciutadella de Barcelona.

La Radioafició mostrarà la seva cara més lúdica en aquesta clàssica i festiva trobada anual, dedicat al món infantil i juvenil, on els més petits podran trobar una àmplia i variada oferta de tallers i activitats.

L'Associació de Radioaficionats Minusvàlids Invidents de Catalunya ARMIC, i la seva escola de Ràdio, després de l'èxit obtingut en els seus tallers divulgatius amb els seus recursos educatius, tornarà a oferir un taller de ràdio, per a nens i joves, qui podran conèixer de prop, alguns aspectes de la ràdio amb més profunditat, acostant-se a l'apassionant hobby.

La Tamborinada està organitzada per Fundació la Roda, amb el Suport de La Generalitat de Catalunya, La Diputació de Barcelona, i l'Ajuntament de Barcelona, i compte amb la col·laboració de L'ONCE i la seva Fundació, Cocarmi, Transports Metropolitans de Barcelona, TV3, Catalunya Ràdio i Ràdio4 de Ràdio Nacional.

ARMIC te la seva seu a l'Edifici ONCE CATALUNYA, carrer Sepúlveda, 1 08015 de Barcelona.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada