Entrades Populars

16 de març, 2011

Yaesu tanca la fàbrica de Fukushima

La producció de ràdios Yaesu a la fàbrica de Vertex Standard, a Fukushima, Japó, ha estat suspesa temporalment a causa de els danys del terratrèmol.Tots els empleats de Vertex Standard i les seves famílies estan fora de perill.

En una carta oberta a la comunitat de radioaficionats, Jun Hasegawa CEO i President de Vertex Standard va expressar la seva gratitud per les moltes "paraules amables i pensaments sobre nosaltres durant aquest temps difícil." Ell informa que tots els empleats de Vertex Standard i les seves famílies estan bé, encara que la companyia no ha pogut arribar als seus distribuïdors i molts subcontractistes situats prop de la costa. "Només esperem que estiguin vius", escriu.

Hasegawa també informa que la fàbrica Yaesu de Fukushima va sofrir alguns "mínims" danys causats pel terratrèmol, però ha estat tancada temporalment, no obstant això. Diu que espera que es posi de nou en funcionament normal en una o dues setmanes, i demana la comprensió de tots i la cooperació.

En aquest moment, no hi ha hagut informes rebuts del públic de qualsevol dels altres fabricants japonesos de radioaficionats.

Font: CQ NewsRoom
Traducció: Escola de Ràdio ARMIC

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada