Entrades Populars

13 de març, 2011

Estació Radioaficionat de la ISS per al Terratrèmol

Després del terratrèmol, l'estació espacial internacional (ISS), va activar l'estació digirepetidora de radioaficionat, funcionant a 145.825MHz per a manejar el tràfic APRS a la zona del desastre.
Una apagada ha afectat al vessant del Pacífic, en algunes parts del Nordest (JA7) de Japó. Això ha significat que, l'activitat APRS mòbil en aquesta àrea, tals com la Creu Roja de Wakayama JA3FRI-12 no pot ser vista.
A petició de Japó, Bob WB4APR, va publicar aquest anunci en el butlletí AMSAT pel que fa a la disponibilitat de les digirepetidoras a l'Estació Espacial Internacional paquets AX.25 per a APRS.

Hem avisat a Toyo sant que el repetidor digital ARISS de APRS pot ser utilitzat sobre Japó per a aquest propòsit. Qualsevol operador de APRS en la zona afectada pot canviar al digipeater de la ISS, simplement canviant la freqüència de 145,825. La ISS s'acosta a Japó al voltant de 6 vegades al dia a la tarda.
La ruta terrestre a través de VIA WIDE? -? hauria de funcionar bé. Però és millor canviar la ruta a VIA ARISS perquè els paquets siguin marcats per a ser repetits digitalment per RS0ISS-4 cada vegada.

Esperem que els astronautes poden estar assegurances de seguir operant APRS digipeater sobre Japó en 145.825.

Esperem que les estacions no en la zona del desastre puguin controlar la baixada de la ISS per al tràfic d'emergència i puguin bolcar com IGATE la baixada en el sistema APRS a internet.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada