Entrades Populars

14 de març, 2011

Terratrèmol Japó - ICOM i Kenwood emeten comunicats.

ICOM i Kenwood han emès declaracions sobre l'efecte del terratrèmol en les seves fàbriques després del terratrèmol de Japó.

Pel que sembla, les instal·lacions de Icom a Osaka i Wakayama estan en el sud del país i els centres d'atenció primària de Kenwood oficina a Yokohama i Hachioji estan al sud i a l'oest de l'epicentre del terratrèmol. La Planta de fabricació principal de Kenwood es troba a Malàsia.

Traduït per ARMIC directament des del comunicat de premsa de ICOM.

El 11 de març, el nord de Japó va ser copejat per un dels terratrèmols més grans mai registrats en el país.

Icom Inc. és una companyia internacional amb la seva seva base a Japó.


Afortunadament, ningú de Icom ha resultat ferit. No hi ha danys reportats en la seu de Icom a Osaka o en qualsevol dels nostres dos principals fàbriques a Wakayama. Ambdós Osaka i Wakayama es troben al sud de les zones més greument afectades. Icom va sofrir alguns danys menors en les nostres oficines de Tòquio i Sendai.

La majoria de les instal·lacions de Icom i sistemes estan llests per a tornar al treball normal. No obstant això, la logística de proveïdors, les qüestions dels desplaçaments i les interrupcions d'energia afectarà el futur de la nostra empresa. És massa prompte per a dir quan gran és un impacte del terratrèmol i que conseqüències tindrà en Icom. Agraïm el seu interès i preocupació per Icom Inc. i anirem informant puntualment quan la informació estigui disponible.

Som afortunats que la major part de la família Icom fins a ara ha sobreviscut a aquesta crisi intacta. Altres famílies no han estat tan afortunades, moltes vides s'han perdut.

Sol·licitem ajuda per a les víctimes, podent accedir a la realitzar donacions des de la web que ha habilitat Creu Roja Amèrica, també Google ha publicat una web amb informació útil de la crisi i com col·laborar.



Kenwood també ha emès un comunicat oficial.
Traducció del mateix, per ARMIC.
 
"Gràcies a Déu, el nostre personal a Japó es troba segur a causa de la preparació per a terratrèmols i la construcció especial dels nostres edificis", va dir Junji Kobayashi, president de Kenwood Corporation a EUA "Les apagades i la interrupció del transport públic han mantingut la majoria del personal de Kenwood en el país des del terratrèmol no obstant això esperem que la infraestructura millori la pròxima setmana i les nostres operacions es puguin reprendre plenament en conseqüència. Agraïm la preocupació pels nostres empleats expressada per tots els quals han contactat amb nosaltres".

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada